Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Impresa heeft een vast team, maar werkt als netwerk, zodat geen vraag onbeantwoord blijft.

Robbert Meulenveld

Marketingstrateeg, merkmaker, creatieve denker. Opgevoed vanuit brand-design. Footprints in marketing, branding en communicatie. Zelfstandig vanaf 1994.
Grondlegger van Impresa. Co-founder van Unlock the Zoo. 8 jaar ervaring als interim manager en adviseur voor start ups. Gedegen in offline, sterk in digitaal en online.

Eigen merken (Unlock the Zoo): Gezondheid.nl, Cooqing, Generation Toolbox
en Symphony31.

Werk voor organisaties als Accor hotels, Aids Fonds, Arcelor Mittal, AWVN, Bols, KPN, KWF Kankerbestrijding, De Lotto, Tele2 en WerkTalent.

Rolf Resink

Ervaren grafisch ontwerper, fotograaf en Graphic Recorder. 9 jaar gewerkt voor adviesbureau Twynstra Gudde. Zelfstandig sinds 1999. Bezig met: alternatieve verslaglegging, opzetten van nieuwe initiatieven, organisatieontwikkeling en (foto)grafische projecten. Beeldtaal blijkt een verbindende brug tussen werelden te zijn.

Partner in KaapZ en co-auteur van het management boek ‘Hoe richt je een zwerm’. Rolf bekijkt, luistert en verwerkt wat hij ziet en hoort in tekeningen, foto’s of enig andere vorm die passend en aanvullend is. Verstaat de kunst van beeldend samenvatten en geeft daarmee een creatieve impuls aan de dialoog. ‘Voor aan de muur, in plaats van in de la.’