Selecteer een pagina

Zo doen wij dat

Sessies zijn op maat. Want iedereen heeft zijn eigen wensen.
Het kan sober, het kan wild. Maar het begint bij tijd en ruimte pakken voor jezelf, het team en de organisatie. Sessies zijn niet op de werkplek, maar in een ‘vrije’ omgeving. Vrij denken, geen afleiding.

Vanuit de doelstelling maken wij een passende invulling.

Vooruit-sessies

Vooruit-sessies gaan over vooruitgang en innovatie. Sommige over merken, andere over mensen. De één gaat over ontwikkeling van nieuwe producten, de ander over aanpak van beleid.

De vorm is maatwerk. Voor de sessie kiezen we inspirerende locatie. Buiten je eigen kantoor. We leven en lezen ons in.
We maken een beeldverslag van tekeningen en woorden op een groot vel papier. Hiermee kun je vooruit.

Hieronder voorkomende mogelijkheden:

Vernieuwing / Innovatie

Innoveren moet. Maar wat is innovatie? Waar start je? Hoe start je en met wie?
Hoe geef je het binnen de organisatie een plek? Met wie ga je innoveren? Binnen welke kaders? Zet de deuren open. Praktisch te werk gaan, zonder dat kaders muren worden.

Samenwerkingen / co-creatie

Samen werken. Soms met ogenschijnlijk grote tegenstellingen. Graven we ons in of zoeken we de ongekende mogelijkheden? Om samen te werken moet je elkaar vinden. Elkaar de ruimte geven en ontdekken. Dat versnelt.

Kick off / Start van een Project

Een frisse start van een project dat impact heeft. Op het team en organisatie. De juiste aftrap geeft energie. Om de uitgangspunten en doelen te onderstrepen. Weten waar je het voor doet. En met wie. Kracht om er voor langere tijd vol tegenaan te gaan.

Digitaal / online

Mogelijkheden van online en digitaal verkennen. Hoe past het in de organisatie? Hoe gaan we er mee om? Alle perspectieven belichten, met een helikopterview. Vervolgens handen en voeten geven. Het bij elkaar brengen van traditioneel met digitaal. Dit zijn geen twee werelden – het is één!

Beleving sessies?

Wil je wat meer actie of beleving? Leerzaam team-uitje?
Geen probleem! Wat dat je van:

DJ in 1 Dag

Samen met je team, leer je de fijne kneepjes van het DJ-vak. Van een professionele, bekende DJ. Na tekst en uitleg, mag je zelf aan de knoppen. Een muzikale beleving die prikkelt. Muziek brengt bij elkaar.

Digital Domino Day

Digitaal en online zijn werelden op zich. We laten je de kracht van ‘digital’ zien, via voorbeelden op social media en andere platforms. We duiken samen in jouw eigen digitale werk en nemen succesvolle voorbeelden door. Je team ontwikkelt eigen praktische ‘dominos’, waarmee je in je organisatie direct aan de slag kunt en een beweging in gang kunt zetten!