Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Impresa heeft een vast team, maar werkt als netwerk, zodat geen vraag onbeantwoord blijft.

Robbert Meulenveld

Marketingstrateeg, merkmaker, creatieve denker. Opgevoed vanuit brand-design. Footprints in marketing, branding en communicatie. Zelfstandig vanaf 1994.
Grondlegger van Impresa. Co-founder van Unlock the Zoo. 8 jaar ervaring als interim manager en adviseur voor start ups. Gedegen in offline, sterk in digitaal en online.

Eigen merken (Unlock the Zoo): Gezondheid.nl, Cooqing, Generation Toolbox
en Symphony31.

Werk voor organisaties als Accor hotels, Aids Fonds, Arcelor Mittal, AWVN, Bols, KPN, KWF Kankerbestrijding, De Lotto, Tele2 en WerkTalent.

Rolf Resink

Ervaren grafisch ontwerper, fotograaf en Graphic Recorder. 9 jaar gewerkt voor adviesbureau Twynstra Gudde. Zelfstandig sinds 1999. Bezig met: alternatieve verslaglegging, opzetten van nieuwe initiatieven, organisatieontwikkeling en (foto)grafische projecten. Beeldtaal blijkt een verbindende brug tussen werelden te zijn.

Partner in KaapZ en co-auteur van het management boek ‘Hoe richt je een zwerm’. Rolf bekijkt, luistert en verwerkt wat hij ziet en hoort in tekeningen, foto’s of enig andere vorm die passend en aanvullend is. Verstaat de kunst van beeldend samenvatten en geeft daarmee een creatieve impuls aan de dialoog. ‘Voor aan de muur, in plaats van in de la.’

Nils Verlaat

Digitaal- en merkstrateeg. Sterk in het verbinden van traditionele marketing met online marketing. Maakt digitale kanalen effectief voor branding en e-commerce. Met advies en oog voor de praktische invulling. Nils gelooft in ‘foreward thinking’. Innovatie en technologie. Het werken met geïnspireerde teams, hen te trainen en motiveren.

Expertise opgebouwd bij gerenommeerde marketing- en reclamebureaus. Verder gespecialiseerd in het bedrijfsleven. Werk voor onder andere Thomas Cook, KLM, Albert Heijn, Heineken en McDonald’s.

Kurien Kruithof

Creatieve retailconsultant en -ontwerper. Bedenkt winkelconcepten, signaleert trends, ontwerpt en adviseert. Voor retail, hospitality en corporate instellingen. Na 14 jaar voor IKEA nationaal en internationaal aan de slag geweest, nu ruim 10 jaar zelfstandig. Werkt voor onder andere Woonexpress, Beekwilder, Mitsubishi, Natuurmonumenten, De Vrijbuiter en Kwantum.

Ziet en luistert. Creatieve beelddenker, met helicopterview en oog voor detail. Vertaalt moeiteloos merk en uitstraling met effectiviteit en efficiëntie. Zonder aan stijl, beleving en design in te boeten. Kurien heeft een dominante rechter hersenhelft, die goed samenwerkt met de linker. In het groot en op de vierkante meter. Wil graag haar passie delen en geeft daarom alles in trainingen en workshops.

Annie Zijlstra

Coach, adviseur, trainer. Opgegroeid in de wereld van gemeente en zorg als adviseur van bestuurders, directeuren. Ervaring als projectleider in vernieuwingstrajecten. Welke waarde voegen we toe voor de cliënt/klant? Hoe is de strategie ook voor de professional behapbaar? Als bestuurskundige gefascineerd door de mens in de organisatie.

Smult van vernieuwingstrajecten, op zoek naar gezamenlijke energie van mensen. Sinds 2016 werkzaam als zelfstandige. Ervaring bij gemeente Amsterdam, GGD Amsterdam, HilverZorg Ouderenzorg.

Netwerk